Angajari STUDIO Videochat Bucuresti

Castiga intr-o luna cat alti in zece

La Start Studio gasesti o echipa care te ajuta sa incepi cu dreptul in acest domeniu.

3

Tu esti cea care isi alege drumul spre succes, pentru ca tu te vei bucura de reusitele tale!

StArt Studio iti sta la dispozitie si te ajuta sa iti urmezi idealurile !

Traineri si manageri de top care te vor ajuta si sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model de videochat si nu numai.

Ne caracterizeaza seriozitatea si va garantam ca daca ne urmati instructiunile din cadrul training-ului organizat de catre trainerii studioului nostru, veti avea castiguri maxime si veti reusi intr-adevar sa castigati sume uriase, care se vehiculeaza in videochat.

Naturaletea este aceptata in toate formele ei

Dimensiunile 90-60-90 nu reprezinta un etalon in aceasta categorie,

Naturaletea este acceptata in toate formele ei;

In momentul in care devii model StArt VideoChat Studio, singurul tau job este sa prezinti un spectacol de farmec personal.

Angajari Videochat Bucuresti

Alege Start Studio VideoChat Bucuresti

50896837 1862135897246189 535459023105818624 n
VideoChat Bucuresti

Despre noi.

Inainte de a incepe, iti vom explica si arata absolut tot pentru a intelege si a ajunge foarte repede sa castigi multi bani.

In plus vei primi instructiuni si tutoriale cu imagini pentru a intelege mai bine.

Conversatiile cu membrii se tin in mare parte in scris exact ca pe messenger doar ca vei folosi mereu si Camera Video, pentru a putea fi vazuta.

Daca nu te descurci cu limba engleza iti vom da un set de texte, cuvinte, prescurtari si expresii folosite la videochat, de asemenea vei putea folosi un program de traducere din si in limba engleza..

 Drumul nostru a inceput acum cativa ani alaturi de oameni instruiti si cu o capacitate de initiativa si implementare demonstrate.Inceputul este greu in orice domeniu, de aici am si ales acest nume StArt Studio pentru ca nici un model nu a avut experiente din prima zi.

Experienta se dobandeste in timp, urmand sfaturile noastre si ale trainerilor, punct cu punct, pentru a atinge succesul!

Vei incepe cu dreptul alaturi de

 • Un studio cu o echipa de profesionisti
 • Un studio reper pe piata de videochat
 • O echipa compusa din 99% tineri
 • O echipa compusa din modele multumite
 • Un proiect mereu in dezvoltare
 • Un proiect care a supravietuit schimbarii
 • Un mediu primitor pentru cei care merita
 • Pentru multi dintre noi a doua casa/familie
StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat
Bucuresti Angajari

Iti promovam imaginea gratuit.

Succesul tau in videochat depinde in mod direct de modul in care te faci placuta admiratorilor online.De aceea iti oferim sedine foto ,video GRATUIT

Imaginea ta conteaza

Punem mare pret pe detalii:cum te imbraci cum te coafezi si avem mare grija de imaginea ta,Pentru ca Succesul tau sa fie garantat.Noi te vom ajuta.Fetele noastre din echipa de training te vor ajuta.

bucuresti studio
04

OFERTA NOASTRA

Alegi Start Studio-VideoChat pentru ca vrei ALTCEVA.
1

Comisioane

Start Studio VideoChat iti ofera posibilitatea de a castiga usor si rapid sume mari de bani intr-un mediu placut si distractiv!

studiouri de videochat in bucuresti
2

Bonus recomandare

Pentru fiecare model de videochat pe care il recomanzi, te premiem cu un bonus consistent!

Studio VideoChat Bucuresti
3

Bonus de performanta

Iti oferim vacante platite de noi, pentru cele mai implicate si devotate modele de videochat, precum si sedinte de SPA si shopping!

Aspectul fizic al unui model de videochat
4

Bonus Program

Pentru modelele fidele studioului nostru, organizam periodic tombole si concursuri atractive cu vouchere cadou.

VideoChat Bucuresti
05
De ce sa te angajezi la VideoChat?

Raspunsul e simplu, alegi Start Studio-VideoChat pentru ca vrei ALTCEVA. Cu noi vei trece peste nesiguranta,– iti vei invinge eventualele complexe,– temerile, vei invata sa ai incredere in tine, -vei avea nenumarate satisfactii materiale,– bineinteles, dar cel mai important, vei evolua! Videocha-tul poate fi considerat un job, dar noi nu iti oferim un job in domeniu,iti oferim mult mai mult,iti oferim un stil de viata,o experienta care te va schimba.Start VideoChat Studio poate parea doar un studio ca oricare altul, dar de fapt diferenta sta in detalii, iar in cazul de fata,oamenii de aici, echipa noastra e cea care face diferenta!

Contact

APLICA ACUM

Totul este gândit în asa fel încât să-ti ofere certitudinea unui venit constant, însă în acelasi timp să te motiveze să faci si mai multi bani. Fiind studenta ori angajata intr-un alt domeniu, iti este greu sa faci fata orarului de la facultate/job, si in acelasi timp sa ai si posibilitatea de a face fata cheltuielilor, sau mai mult, sa iti permiti tot ce iti doresti. Daca nu ai crezut pana acum ca poti imbina utilul cu placutul, vei descoperi o activitate interesanta si foarte bine platita. Iti vei imbunatati cunostintele in limba engleza sau franceza, te vei redescoperi pe tine insati, vei invata sa te autoapreciezi, si o lume intreaga te va admira si-ti va spune zilnic cat de frumoasa esti! Tot ce trebuie sa faci este sa fii draguta, sociabila, plina de viata si sa stii o limba straina , restul te invatam noi!

VideoChat Bucuresti, Studio VideoChat Bucuresti, Angajari VideoChat Bucuresti, Studio Bucuresti, Bucuresti VideoChat, VIDEO CHAT BUCURESTI, VIDEOCEAT BUCURESTI, Studio de videochat cu plata la zi bucuresti, cazare studio videochat bucuresti

Un apel telefonicsau WHATSAPP la 0760807373

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a incepe o colaborare cu studioul nostru de videochat, este sa ne contactezi telefonic la 0760807373  sau prin modul online cu unul din operatori nostri din coltul drept al paginii, pentru a stabili un interviu. Interviul este prilejul prin care tu ne vei cunoaste, vei vedea cum arata un studio profesional de videochat, iar noi vom evalua capacitatile tale, pentru a iti putea oferi un program special de instruire ca model videochat

confidentialitate-videochat

 

Confidentialitatea in studio-ul de videochat este unul dintre cele mai importante aspecte al activitatii.

 Sesiunile private sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste.

 Pentru vizitatorii din Romania, modelele pot fi complet ascunse, ele nefiind vizibile sau accesibile.

studio videochat bucuresti

Conditi de angajare.

 • sa ai minim 18 ani

 • ai sau nu experienta in domeniu

 • esti o persoana orientata spre rezultat si evolutie

Nr telefon:0760807373 TelekomNr telefon:0752673904 OrangeFacebook Start Studio VideoChatEmail Start.VideoChat@gmail.com

intrebari frecvente

Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel pu?in 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.

Stai fara griji, nu trebuie sa fii priceputa in ale tehnologiei pentru a lucra la noi. Avem angajat personal specializat care sa te ajute 24/24 cu orice problema sau nedumerire tehnica, astfel incat singura ta grija sa fie cum sa castigi mai mult si sa-ti implinesti visurile

Nu, site-urile pe care va fi promovata imaginea ta nu pot fi accesate din Romania. In plus, confidentialitatea este foarte importanta pentru noi, asa incat datele tale nu vor fi divulgate unor terti. Nu fara acordul tau prealabil

Nu este niciun impediment. Daca esti serioasa, ambitioasa si priceputa in ale conversatiei esti perfecta pentru noi. Tot ce nu stii, vei invata cu ajutorul trainerilor nostri, care iti stau mereu la dispozitie si care te vor ajuta sa fii un model de succes

Castigurile varieaza.Sunt modele care castiga si 10 000 $ lunar.
Totul Tine de persoana ta, daca esti o persoana comunicativa, daca stii sa accepti ajutorul pe care ti-l vor oferi colegii tai, trainerii. De asemenea, este foarte important si nivelul limbii engleze.
Daca stii sa conversezi în limba engleza, atunci vei avea doar de câstigat. Aspectul fizic poate sa te ajute, dar nu este o cerinta obligatorie.
Nimeni nu sa nascut invatat de asta suntem noi aici sa te ajutam!

Nu va trebui sa dai nicio proba în timpul interviului. Interviul va însemna o discutie libera cu o persoana pregatita în acest sens. Vom fi atensi în principal la modul în care comunici. Dupa discutie, tu te vei hotari daca doresti sa accepti jobul sau nu.

Multe dintre viitoarele tale colege sunt studente, iar noi nu ne-am opus niciodata acestui lucru. Din contra, îti oferim posibilitatea ca în sesiune sa îtti iei concediu pentru a te putea pregati pentru examene.
Mai exista posibilitatea de a-ti mula programul de lucru pe programul de la facultate în timpul sesiunii si sa faci mai putine ore la job.

Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.