Studio VideoChat Craiova

Indeplineste-ti dorintele alaturi de noi !

videochat Craiova

Angajari la START Studio VideoChat Craiova

Castiga intr-o luna cat alti in zece
OFERIM CEL MAI BUN PROCENTAJ SI COMISION DIN CRAIOVABONUS DE ANGAJARE 1000 euro

Tu esti cea care isi alege drumul spre succes, pentru ca tu te vei bucura de reusitele tale! StArt VideoChat Craiova iti sta la dispozitie si te ajuta sa iti urmezi idealurile.Casa Bani Masina

Modele Multumite 100%
Procent Maxim 75%
Procent Minim 45%

Urmareste ne si pe facebook

Alege un loc de munca modern,

StArt Studio a ajuns si la Craiova

Cel mai bun studio de videochat, fiind un studio cu experienta de 10 ani, legal si serios, oferind modelelor noastre siguranta, stabilitate si seriozitate!

Sunt binevenite sa se alature echipei noastre tinere ambitioase, care isi doresc sa evolueze pe plan financiar si personal alaturi de un Studio Profesional de VideoChat!

Poti aplica pentru un job in cadrul studioului de videochat din Craiova.

Alaturi de echipa START STUDIO VideoChat Craiova, vei avea posibilitatea sa castigi in medie 3.000 de dolari, iar dupa 1 an experienta, poti castiga peste 10.000 de dolari pe luna, astfel incat sa-

ti permiti sa iti indeplinesti toate dorintele!

Cu un salariu de peste 3000 dolari lunar iti poti permite vacante anuale, operatii estetice, sau chiar o masina sau o casa !

Unii vor muncii 30 ani pentru o casa dar tu ti le poti permite doar in cativa ani de munca in cadrul studioului nostru de videochat in Craiova! 

Iti oferim un mediu de lucru special amenajat, cu decoruri diverse, aparatura performanta, suport tehnic si training personalizat, pentru ca tu sa te pui in valoare si sa castigi bani inca din prima zi !

studio videochat craiova

Scapa de prejudecati si conceptii gresite, e simplu sa fii model de videochat.

Vino alaturi de noi sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat!

Studio VideoChat Craiova

Poti ajunge si tu un model de videochat de success care poate sa castige pana la 5000 € sau chiar mai mult!

Noi iti vom promovaM imaginea, cu alte cuvine iti oferim tot suportul de care ai nevoie pentru a castiga sume mari cat mai repede !

Antrenam modelele noastre de videochat cu cat mai multe informatii posibile cu privire la modul de a actiona pe webcam- ul lor.

Daca nu doresti sa lucrezi in domeniul videochat adult ,

 poti alege varianta non-adult unde trebuie doar sa ti folosesti abilitatile de comunicare si flirt, iar noi te vom sustine cu idei de conversatii si training pe toata durata contractului cu studioul nostru de videochat din Craiova!

Alege sa lucrezi cu echipa noastra de profesionisti de la Start Studio de Videochat din Craiova pentru a afla cu adevarat ce inseamna succesul in VideoChat!

Castiguriile pot ajunge cu usurinta la sume peste 5000 de dolari lunar

Videochat-ul este singurul loc de munca din Romania care poate oferii un viitor de succes pentru toti tinerii si nu numai, oferind posibilitatea de a te realiza si a-ti indeplinii toate dorintele !
Scapa de prejudecati si conceptii gresite, e simplu sa fii model de videochat.
Vrem sa iti oferim un salariu de director!
Vino alaturi de noi sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat.Vino alaturi de noi sa vezi ce inseamna de fapt conditii de lux in acest domeniu!
Vino sa vezi ce inseamna sa fii respectata ca om si ca model de videochat!

Suntem certificati pentru a rezolva orice problema, support tehnic modelelor noastre de videochat si de a oferii suport 24/7!

CINE SUNTEM

Start Studio de videochat Craiova te ajuta in drumul tau spre succes! Vei avea alaturi de tine o echipa de traineri. Detinem personal care se ocupa de imaginea ta, schimbare de look machiaj si tinute pentru ca imaginea ta sa fie impecabila ! Fotografii profesionisti pe care ii vei intalni aici se vor ocupa de galeria ta de poze si vei ajunge sa castigi cat mai repede banii la care ai visat demult, lucrand intr-un studio de videochat profesional din Craiova ! 

 

A fi sau a nu fi model de videochat!

Poate de multe ori te-ai intrebat ce este un studio videochat,

La noi gasesti multiple avantaje dar cel mai ales comoditate.

Spatiul este special amenajat cu dotari moderne:
-aparatura de ultima generatie,
-iluminat adecvat,
-conexiune internet ultra rapida
-si decor profesional.
Totul este destinat activitatii de videochat la inalta calitate.

Un studio de videochat trebuie sa indeplineasca o serie de conditii exigente pentru a se putea auto-intitula un profesional, asa cum este START-STUDIO .

                             Studio VideoChat Craiova

                

intrebari frecvente

Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.

Stai fara griji, nu trebuie sa fii priceputa in ale tehnologiei pentru a lucra la noi. Avem angajat personal specializat care sa te ajute 24/24 cu orice problema sau nedumerire tehnica, astfel incat singura ta grija sa fie cum sa castigi mai mult si sa-ti implinesti visurile
Nu, site-urile pe care va fi promovata imaginea ta nu pot fi accesate din Romania. In plus, confidentialitatea este foarte importanta pentru noi, asa incat datele tale nu vor fi divulgate unor terti. Nu fara acordul tau prealabil
Nu este nici un impediment. Daca esti serioasa, ambitioasa si priceputa in ale conversatiei esti perfecta pentru noi. Tot ce nu stii, vei invata cu ajutorul trainerilor nostri, care iti stau mereu la dispozitie si care te vor ajuta sa fii un model de succes
Castigurile varieaza.Sunt modele care castiga si 10 000 $ lunar.
Totul Tine de persoana ta, daca esti o persoana comunicativa, daca stii sa accepti ajutorul pe care ti-l vor oferi colegii tai, trainerii. De asemenea, este foarte important si nivelul limbii engleze.
Daca stii sa conversezi în limba engleza, atunci vei avea doar de câstigat. Aspectul fizic poate sa te ajute, dar nu este o cerinta obligatorie.
Nimeni nu sa nascut invatat de asta suntem noi aici sa te ajutam!
Nu va trebui sa dai nicio proba în timpul interviului. Interviul va însemna o discutie libera cu o persoana pregatita în acest sens. Vom fi atenti în principal la modul în care comunici. Dupa discutie, tu te vei hotari daca doresti sa accepti jobul sau nu.
Multe dintre viitoarele tale colege sunt studente, iar noi nu ne-am opus niciodata acestui lucru. Din contra, îti oferim posibilitatea ca în sesiune sa îtti iei concediu pentru a te putea pregati pentru examene.
Mai exista posibilitatea de a-ti mula programul de lucru pe programul de la facultate în timpul sesiunii si sa faci mai putine ore la job.
Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.

Ce este VideoChatu-ul

Ce este VideoChat-ul

VideoChatul este socializare online prin intermediul unui calculator si a unei camere video.

gen facebook, videocall, skype, viber, messanger.etc.

Conversatile purtate intre membri difera de la caracter la caracter si astfel discutile varieaza: hobby uri ,Muzica ,Carti ,Calatorii,Istorie,Politica etc

Click aici pentru mai multe detalii

Contact

Ne poti contacta la :

  • 0760807373
  • angajari.craiova@start-videochat.ro
  • Calea Bucuresti Craiova

SAU INTRA IN LEGATURA CU UNUL DIN OPERATORI NOSTRI ONLINE

AVANTAJE START STUDIO

Ai posibilitatatea de a vb cu admiratori din toata lumea

Unde vei fi platita.Unde iti poti selecta membri si admiratori care vrei sa te vada.

Singura diferenta la START STUDIO VIDEOCHAT este ca vei fi platita pana la 1-10 $ pe min.
Farmecul tau personal felul tau de a fi, atitudinea ta,

Aceste calitati te pot ajuta sa ajungi la castiguri de pana la 1000 euro si

15 000 euro lunar.

Click aici pentru a vedea alte avantaje