Studio VideoChat
Aspect fizic online
Aspectul fizic online constituie impactul care il dai in momentul interactionari online cu membri.

Studio videochat bucuresti

De cate ori nu vi s-a intamplat sa dati click pe profilul unui model care arata exceptional in fotografii si dati peste o domnisoara plictisita, absolut neglijenta la felul in care arata, tolanita cu privirea pierduta in monitorul calculatorului. In acest caz mai e o surpriza de ce modelului ii lipseste traficul cu desavarsire?

studio videochat bucuresti

Imaginea vinde! Aceste este de fapt contentul care genereaza sume mari de bani.

– Aveti grija la machiaj: produsele folosite trebuie sa fie profesionale, HD, in palete mate si nu sidefate, folosite tinand cont de anumite reguli de make-up.

– Parul trebuie sa fie mereu spalat, sa arate fresh si sa se potriveasca tinutei. Nu trebuie sa fii mereu coafata si plina de fixativ, dar nici sa le dai impresia membrilor ca abia te-ai ridicat din pat, oricat de sexi acel par ravasit  ar fi!

videochat pitesti

– Hainele trebuie sa te avantajeze si sa lucreze pentru tine, nu trebuie sa te incomodeze sau sa te faca sa te simti nesigura de modul in care arati. Stiu, outfiturile de calitate nu trebuie sa fie decolorate, rupte sau descusute dar gandind pe termen lung .

videochat bucuresti

E o investitie in imaginea voastra, imagine care cu cat este mai buna, mai originala, mai plina de creativitate – cu atat si incasarile sunt mai mari. Evita bumbacul (asta daca nu adopti un stil sport pentru vreun role-play), lenjeria agatata sau in culori spalacite, incaltamintea julita, de marimi care nu ti se potrivesc. Un look elegant, plin de bun-gust si corect accesorizat nu iti va aduce numai un numar mare de membrii, ci iti va conferi si un boost de siguranta.

studio videochat pitesti

O femeie plina de incredere va fi INTODEAUNA frumoasa!

6 Abilitati de comunicare deosebite
Un model de top stie sa comunice, si mai ales CUM sa comunice. Limbajul verbal cat si non-verbal e bine pus la punct, are un nivel avansat de limba engleza si o cultura generala destul de bogata. Cu siguranta sesiunile ei de privat nu vor suna precum indicatiile pe Google Maps. Membrii apreciaza foarte mult modelele cu care pot comunica, iar aceasta este si singura metoda prin care acestia pot fi fidelizati si apropiati.

Ar mai fi multe de adaugat, insa restul de informatii e fie de bun-simt, fie se adapteaza fiecarui model in parte conform personalitatii. Studioul nostru nu urmareste sa creeze modele standard pe banda. Noi urmarim sa dezvoltam modele de top cu personalitate si carisma.