CASTIGURI START STUDIO

  • Comisioane
  • Castiguri
  • Premii si Bonusuri de Performanta
  • Fintantare
  • Bonus
  • Suport Prima Casa sau Masina
Comisioane

Comisioane

Iti oferim cel mai avantajos sistem de comisioane, bonusuri salariale si multe alte beneficii care iti permit sa te rasfeti luna de luna si sa ai parte de viata fara griji pe care ti-o doreai dintotdeauna.

Castigurile fabuloase pe care le poti avea ca si model de video chat te vor ajuta sa iti construiesti viitorul pe care ti l-ai dorit mereu, fara ca cineva sa iti impuna limite. Visele din copilarie pot acum deveni realitate si poti tinti oricat de sus iti doresti! Only sky is the limit! 

Castiguri

Castiguri

Castiguri financiare ce depasesc media

Alegand un job in studioul nostru, ai certitudinea ca vei incasa castiguri peste medie. 

Implicarea este cheia succesului si totodata ingredientul care iti va aduce in conturi sume fabuloase de bani, care pot ajunge chiar si la 5000$!

 

Premii si Bonusuri de Performanta

Premii si bonusuri de performanta


Punem accent pe performanta si tocmai din acest motiv ne aflam in topul studiourilor de videochat din Pitesti.Pentru ca recunoastem meritele modelelor noastre, oferim lunar premii si bonusuri de performanta, pentru cele care ne dovedesc ca isi doresc mai mult de la ele.Vrei sa fii urmatoarea castigatoare a unor premii surpriza si a bonusurilor pe care le punem la bataie? Aplica acum pentru un interviu online!

Fintantare

Finantare

Finantare pentru operatiile estetice

Credem ca frumusetea exista in fiecare femeie, insa la fel de bine intelegem ca este posibil sa ai anumite nemultumiri legate de aspectul tau fizic. 

Pentru ca ne dorim sa avem in echipa noastra femei puternice, atractive dar mai ales increzatoare in atuurile lor, 

iti oferim finantare pentru operatiile estetice pe care ti le doresti. Nu-ti lasa dorintele sa astepte! Alege un job care ti le poate finanta!

Bonus

Bonus pentru recomandare

100 bonus pentru recomandare

Implicarea si dedicarea sunt doua dintre calitatile care te vor ajuta sa colaborezi cu noi o perioada cat mai indelungata.

Iti oferim la schimb o serie de beneficii si de facilitati pe care, iti garantam ca nu le vei gasi la niciun alt studio! 

In plus, daca ne recomanzi unei prietene, primesti 100$ bonus!Fa o alegere inteligenta si paseste in marea familie StART Studio!

Suport Prima Casa sau Masina

Suport Prima Casa 

Suport pentru prima casa si prima masina

Sa ai casa ta sau propria masina nu mai sunt acum doar visuri. 

La Start Studio, iti oferim suport pentru a le achizitiona, oferindu-ti oportunitatea de a face imprumuturi in cadrul firmei. 

Astfel, dupa doar cateva luni de colaborare, iti vei putea permite sa iti cumperi casa de vis si masina pe care ti-ai dorit intotdeauna sa o conduci.

Visurile nu cunosc limite, atunci cand lucrezi cu noi! Vino si tu in echipa noastra!

Castiguri 

Castigurile fabuloase pe care le poti avea ca si model de video chat te vor ajuta sa iti construiesti viitorul pe care ti l-ai dorit mereu, fara ca cineva sa iti impuna limite. 

Visele din copilarie pot acum deveni realitate si poti tinti oricat de sus iti doresti! 

Tot ce trebuie sa faci este sa te implici cu adevarat in aceasta activitate de videochat, sa fii ambitioasa si sa tii cont de sfaturile pe care le vei primi din partea echipei StART Studio.

Noi vom avea grija sa te indrumam astfel incat tu sa inveti toate trucurile necesare ca sa fii un model de top. 

Suntem siguri ca te vei indragosti de acest job, mai ales cand vei vedea cat de banoase sunt castigurile din aceasta industrie.

Sa reusesti sa ai casa ta si masina ta in mai putin de 2 ani nu este lucru usor pentru nimeni. Tine cont ca alti tineri de varsta ta lucreaza poate toata viata pentru a obtine asemenea rezultate.

Iti oferim cel mai avantajos sistem de comisioane, bonusuri salariale si multe alte beneficii care iti permit sa te rasfeti luna de luna si sa ai parte de viata fara griji pe care ti-o doreai dintotdeauna. 

Modele noastre de la StArt Studio castiga, in medie, 3.000$ pe luna, doar vorbind cu ajutorul webcamului cu diverse persoane. 

Asadar, de cateva zeci de ori mai mult decat persoanele care lucreaza la multinationale de renume din Romania. 

Castigurile difera in functie de fiecare model, de timpul si dedicatia pe care o ofera acestei activitati de videochat. 

Un model poate castiga intre 500$ si 20.000$ pe luna. 

Pentru a optimiza castigurile este necesara parcurgerea anumitor pasi bine stabiliti. Bineinteles ca orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru de videochat le va simplifica.  

In plus, pentru a veni in ajutorul fiecarui model avem cei mai buni traineri. 

Vrei sa te alaturi echipei noastre (Start) ? Te asteptam la un interviu! 

StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat
StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat
StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat
StArt Studio VideoChat | Slatina VideoChat
StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat
StArt Studio VideoChat | pitesti VideoChat
StArt Studio VideoChat | StArt Studio VideoChat

Conditi de angajare:

Varsta intre 18 si 35 ani

Abilitati de a te pune in valoare

Abilitati de comunicare

Incredere si respect de sine

Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate

Angajam numai fete!!! 

Nu angajam baieti si/sau cupluri

Aceptam doar fete care sunt serioase, ambitioase, istete, amabile, care stiu sa se respecte pe sine si pe cei din jur. Nivelul de cunoastere al limbii engleze este un factor important, insa nu este eliminatoriu, pentru ca oferim gratuit cursuri de limba engleza.