Beneficiile Start Studio VideoChat :​

Indeplneste-ti toate dorintele! Scapa de prejudecati si conceptii gresite.

Alege ce este cel mai bine pentru tine!
Este simplu sa fii model de videochat.
Vrem sa iti oferim un salariu de director!
Vino alaturi de StArt Studio Videochat
sa iti aratam ce inseamna succesul in videochat.
SEDINTE FOTO PROFESIONALE PENTRU MODELE START STUDIO !
• Oferim bonus de angajare!
• Avem cele mai bune comisioane cuprinse intre 40 – 70 %! in functie de realizari.
• Angajare cu carte de munca!
• Sedinte foto profesionale!
• Training personalizat!
• Camere individuale de lucru!
• Plata se face din 2 in 2 saptamani!
• Oferim plata in avans!
• Program flexibil!
• Echipament professional!
• Confidentialitate absoluta !
• Atmosfera relaxanta si placuta!
previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

 

Va vom prezenta Beneficiile modelelor de videochat de la Start Studio VideoChat:

1. Siguranta locului de munca.

Start Studio ofera o cariera stabila si legala. Aceasta companie are o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In domeniul videochat ti se ofera siguranta locului de munca in Bucuresti, ajutor si oportunitati de a ramane in domeniul, de a avansa si de a castiga cat mai multi bani.

2. Videochat legal 100%.

Vei semna un contract de munca cu studio-ul nostru. Oferim transparenta astfel incat sa poti vedea la orice ora castigurile incasate !

3.Pachetul salarial

salariul este principalul motiv pentru care multe modele aleg domeniul videochat.
Castiguri intre 1000-5000 dolari/luna! Chiar daca in prima luna vei incepe sa inveti putin cate putin, venitul minim garantat in prima luna este de 1000 dolari! Dupa 3 luni de experienta poti ajunge cu usurinta la 3000 dolari lunar!
Nu ai nevoie de experienta anterioara, ci doar de o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut, sa ai cunostinte minime de limba engleza.

4.Confidentialitate si protejarea datelor personale.

Iti garantam protejarea datelor cu caracter personale, si faptul ca cei Romania nu au acces pe profilul tau de pe siteurile de videochat !

5. Promovare si trafic garantat.

Start Studio iti asigura cat mai multa publicitate,pentru a castiga cat mai multi bani, bineinteles, daca iti doresti acest lucru.

6. Videochat Glamour.

Exista modele care fac mai multi bani cu hainele pe ele decat cele care se dezbraca. Acest concept se numeste videochat glamour si este o combinatie intre videochatul nonadult, unde nuditatea este interzisa si videochatul adult, care genereaza venituri foarte mari. Astfel, poti castiga pana la 10.000 de dolari pe luna doar cu ajutorul inteligentei tale!

7. Trainer personal.

Dupa semnarea contractului, vei fii ajutata de un trainer de sex feminin. Timp de 5 zile, acesta te va invata totul despre videochat si despre modalitatile cele mai rapide de a atrage cat mai multi membrii. Daca este nevoie, poti prelungi perioada de training pana cand te simti stapana pe tine pentru a debuta ca model la acest studio de videochat din Bucuresti.

8.Cursuri gratuite de machiaj, limba franceza si limba engleza.

La acest studio de videochat din Bucuresti, vei beneficia de ajutorul trainerilor care te vor invata sa porti conversatii fluente in limba engleza sau franceza. De asemenea, vei avea parte de un curs individual de machiaj, pentru a te putea prezenta cat mai bine in fata utilizatorilor online.

9.Suport financiar.

Pentru a-ti asigura castiguri garantate, te vom ajuta sa-ti procuri o garderoba si o trusa de machiaj fara sa scoti un ban din buzunar. Daca vei activa in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti minim 3 luni, produsele vor fi oferite cadou din partea Start Studio.

10. La Start Studio VideoChat ai bonusuri de loialitate

si comision cumulativ de pana la 70% din castiguri.
Stim ca piata muncii se schimba intr-un ritm foarte rapid, si te rasplatim pentru fidelitatea ta prin bonusuri si comisioane in functie de realizari !

Studio VideoChat Craiova

Videochat nu mai este un secret

Castiga un salariu pana la 5000 euro

Start Studio VideoChat

Investim in imaginea ta

Sedinte foto GRATUITE

previous arrow
next arrow
Slider