Ce este Videochat-ul?

VideoChat (discutie video)Video Conferinta -exact suna- reprezinta modalitatea de a comunica cu una sau mai multe persoane din afara tari prin intermediul unui calculator si a unei camere video, desigur, printr-o conexiune de tip internet. Conversatiile VideoChat tin de fiecare abordant in parte, teme variate de la hobby-uri, calatorii, carti, muzica, dar si teme cu caracter erotic.

Pentru a intelege si mai bine va invitam in cele ce urmeaza sa cititi cateva intrebari si raspunsurile acestora:

Ce inseamna mai exact o camera virtuala?
O camera virtuala – locul de intalnire a modelelor de videochat cu membrii (partenerii de discutie inregistrati pe site-urile pe care modelul isi desfasoara activitatea), avand ca modalitati de interactiune: vocea, tastatura si o camera web profesionala. Aceasta camera virtuala se afla intr-un studio videochat.

Cu totii am facut videochat cel putin o data.

Ai discutat vreodata pe Skype, Viber, Face time?

StArt Studio VideoChat | NOTIUNI VIDEOCHAT

VideoChat-ul este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video.
La Start Studio tot ce tre sa faci este sa vorbesti pe internet cu admiratori din alte tari si, in plus, esti platita pentru asta. Asadar, primesti foarte multi bani fara sa te intalnesti niciodata in realitate cu cei care ti-i ofera. Tu vinzi doar o imagine catre cei de pe site-urile de videochat.
Farmecul tau personal, modul interesant in care arati si conversatiile pe care le poarta cu tine ii fac sa se simta mai relaxati, mai siguri pe ei, mai putin singuri. Tu esti femeia lor ideala, tipul de prietena pe care si-o doresc, dar pe care n-o vor avea niciodata. Sau esti fata sexy pe care n-ar avea curaj niciodata s-o invite, în realitate, la o intalnire.

Modele noastre de la StArt Studio
castiga, in medie, 3.000$ pe luna, doar vorbind cu ajutorul webcamului cu diverse persoane. Asadar, de cateva zeci de ori mai mult decat persoanele care lucreaza la multinationale de renume din Bucuresti. Vrei sa te alaturi echipei noastre (Start) ? Te asteptam la un interviu!

Evident, probabil ca te intrebi de ce ar plati niste barbati ca sa te vada pe tine pe un ecran de calculator sau chiar pe ecranul telefonului lor.
Asadar, secretul este sa intelegi ce-si doresc ei.
Conversatiile purtate intre membrii angajati in discutie variaza foarte mult si tine de imaginatia fiecaruia abordand teme despre Hobby-uri, Muzica, Carti, Calatorii, Istorie, Psihologie, Politica, etc. dar si teme cu caracter erotic. Unul din avantajele videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care sa discute si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

Asta e puterea ta. Iar la StArt Studios ne ocupam foarte mult sa-ti marim aceasta putere de seductie.
Fetele noastre de la training îti explica exact cum trebuie sa te imbraci, sa vorbesti, sa te machiezi sau sa te coafezi pentru a-i fermeca si mai mult. Asta inseamna sa faci videochat cu adevarat profesional , prin care sa obtii maximum de bani posibil din timpul petrecut in fata unui webcam.

Ce este videochatul

Ce trebuie sa faca modelele atunci cand sunt in camera virtuala alaturi de membrii?
Nevoia de baza a membrului – aceea de a fi ascultat.

Modelele de videochat vor trebui sa-l asculte, sa-l inteleaga, sa incerce sa empatizeze si sa se transforme pentru membrul respectiv fie in “psiholog”, “iubita”, “prietena de suflet”, totul contra unei sume de bani.

Confortul modelului- sa fie cat mai naturala, sa se simta bine in fata camerei: sa rada, sa danseze, sa glumeasca, sa fie provocatoare, creativa, etc.

Restul detaliilor va vor fi prezentate in training-urile despre: body language, make-up, hairstyling & comunicare.

In functie de nevoie va puteti alege ce vi se potriveste cel mai bine, atat din perspectiva tipului de personalitate cat si nevoilor financiare.

Videochat adult sau videochat non-adult, ambele va pot indeplini visele!

 Studio Videochat Bucuresti

Un avantaj la Start Studio VideoChat este ca modelul poate sa aleaga membrii cu care sa discute, si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

Cu alte cuvinte ceva gen Facebook sau yahoo messanger.

Singura diferenta la Start Studio VideoChat este ca esti platit de la 1 Dollar pana la 6 $ pe minut.

In alte parti nu!

Pana aici nimic mai simplu!

Aceasta Activitate de videochat nu poate fi accesata din Romania.
Ip urile din Romania fiind Restrictionate.
Persoanele care nu colaboreaza cu studiourile noastre nu au acces in locatiile Studiourilor StArt Studio VideoChat.

Persoanelor de sex masculin este strict interzis accesul in studio.

Confidentialitate VideoChat Start Studio VideoChat bucuresti
La Start studio videochat bucuresti doar membri siturilor au acces

Tinem foarte mult la intimitatea ta si iti oferim garantia ca doar membrii site-urilor au acces la show-urile tale private. Profilele tale nu vor fi vizibile din Romania si ai posibilitate sa blochezi orice alta tara doresti.

Ne straduim sa iti oferim toate conditiile necesare pentru a-ti desfasura activitatea fara probleme si tinem cont de toate opiniile tale.
Intra in echipa StArt Studio VideoChat si completeaza formularul de angajare !