Start Studio VideoChat Bucuresti

Angajari Studio VideoChat Bucuresti

Indeplinesteti visele alaturi de noi!

Videochat Bucuresti
Pune-Ti Dorintele Si Indeplineste-Le Alaturi De Noi!

castiguri de peste 5000 dolari lunar!

Noi Te Vom Ajuta 

Fetele noastre din echipa de training.
Iti vor explica::

-in ce mod sa te imbraci,

-cum sa vorbesti ,

-cum sa te machezi

-sa te coafezi

Te vor ajuta sa iti dezvolti aceste calitatiile

Pentru a fermeca orice barbat atat pe situri cat si in viata de zi cu zi

studio de videochat in bucuresti

Daca vrei sa simti gustul succesului si sa te bucuri de avantajele unui job modern, vino alaturi de Start Studio videochat Bucuresti!

Start Studio este Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, pentru ca tu sa fi cat mai relaxata si sa scapi de toate grijile financiare

Fiind un studio de videochat cu experienta de 10
ani, legal si serios, oferind modelelor noastre siguranta, stabilitate si seriozitate!

StArt STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI !

Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti, sa inveti cum sa iti pui in valoare atuurile si sa iti cresti increderea in tine!

Castiga intr-o luna cat alti in zece

Scapa de prejudecati si uita de griji

Angajari Studio Videochat Bucuresti

Vei Incepe Cu Dreptul Alaturi De

Un studio cu o echipa de profesionisti
Un studio reper pe piata de videochat
O echipa compusa din 99% tineri
O echipa compusa din modele multumite
Un proiect mereu in dezvoltare
Un proiect care a supravietuit schimbarii
Un mediu primitor pentru cei care merita
Pentru multi dintre noi a doua casa/familie

Iti doresti mai mult de la viata si vrei sa scapi de problemele financiare? Te asteptam in echipa noastra de la Start Studio videochat Bucuresti!

Traineri si manageri de top care te vor ajuta si sustine pe tot parcursul formarii tale in cariera de model de videochat si nu numai.

Ne caracterizeaza seriozitatea si va garantam ca daca ne urmati instructiunile din cadrul training-ului 

organizat de catre managerii studioului nostru, veti avea castiguri maxime

 si veti reusi intr-adevar sa castigati sume uriase, care se vehiculeaza in videochat, 

castiguri de peste 5000 dolari lunar!

Cu ajutorul nostru, vei ajunge sa castigi peste 3000 dolari lunar!

NON ADULT VIDEOCHAT

Daca nu doresti sa lucrezi in domeniul videochat adult , poti alege varianta non-adult unde trebuie doar sa ti folosesti abilitatile de comunicare si flirt, iar noi te vom sustine cu idei de conversatii si training pe toata durata contractului cu studioul nostru de videochat din Bucuresti!

CE ESTE VIDEOCHATU-UL

VideoChatul este socializare online prin intermediul unui calculator si a unei camere video.

gen facebook, videocall, skype, viber, messanger.etc.

Conversatile purtate intre membri difera de la caracter la caracter si astfel discutile varieaza: hobby uri ,Muzica ,Carti ,Calatorii,Istorie,Politica etc

Aplica acum! sTART STUDIO VIDEOCHAT BUCURESTI

Tinerele care isi doresc sa se dezvolte atat profesional si financiar, acum vor avea ocazia sa castige peste 3000 de dolari lunar ! Tinerele cu varsta peste 18 ani din Bucuresti sunt binevenite sa aplice la unul dintre joburile oferite atat in cadrul studioului de videochat din Bucuresti , cat si al celor din restul tarii (Bucuresti, Craiova, , Pitesti,si Slatina ). Acestea vor avea posibilitatea sa castige pana la 10.000 de dolari pe luna, dar si sa calatoreasca anual , sa-si faca operatiile estetice mult dorite, si sa-si cumpere o casa sau o masina in numai cativa ani de activitate, spre deosebre de cei care vor lucra 30 ani pentru confortul unei case!

Beneficiile modelelor de videochat de la Start Studio Bucuresti:

1. Siguranta locului de munca. Start Studio ofera o cariera stabila si legala. Aceasta companie are o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In domeniul videochat ti se ofera siguranta locului de munca in Bucuresti, ajutor si oportunitati de a ramane in domeniul, de a avansa si de a castiga cat mai multi bani.

10. La Start Studio Bucuresti ai bonusuri de loialitate si comision cumulativ de pana la 70% din castiguri.
Stim ca piata muncii se schimba intr-un ritm foarte rapid, si te rasplatim pentru fidelitatea ta prin bonusuri si comisioane in functie de realizari !

“... dacă vei trăi în conformitate cu părerile, nu vei fi niciodată bogat.”

Seneca

“Nu uita: Timpul înseamnă bani” –

Benjamin Franklin

“Nimeni nu-i atât de bogat, încât să nu posede mai puţin decât ar vrea.”

Favorinus

Contact

Ne poti contacta la :

  • 0760807373
  • angajari.bucuresti@start-videochat.ro

SAU INTRA IN LEGATURA CU UNUL DIN OPERATORI NOSTRI ONLINE

intrebari frecvente
Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.
Stai fara griji, nu trebuie sa fii priceputa in ale tehnologiei pentru a lucra la noi. Avem angajat personal specializat care sa te ajute 24/24 cu orice problema sau nedumerire tehnica, astfel incat singura ta grija sa fie cum sa castigi mai mult si sa-ti implinesti visurile
Nu, site-urile pe care va fi promovata imaginea ta nu pot fi accesate din Romania. In plus, confidentialitatea este foarte importanta pentru noi, asa incat datele tale nu vor fi divulgate unor terti. Nu fara acordul tau prealabil
Nu este nici un impediment. Daca esti serioasa, ambitioasa si priceputa in ale conversatiei esti perfecta pentru noi. Tot ce nu stii, vei invata cu ajutorul trainerilor nostri, care iti stau mereu la dispozitie si care te vor ajuta sa fii un model de succes 
Castigurile varieaza.Sunt modele care castiga si 10 000 $ lunar.
Totul Tine de persoana ta, daca esti o persoana comunicativa, daca stii sa accepti ajutorul pe care ti-l vor oferi colegii tai, trainerii. De asemenea, este foarte important si nivelul limbii engleze.
Daca stii sa conversezi în limba engleza, atunci vei avea doar de câstigat. Aspectul fizic poate sa te ajute, dar nu este o cerinta obligatorie.
Nimeni nu sa nascut invatat de asta suntem noi aici sa te ajutam!
Nu va trebui sa dai nicio proba în timpul interviului. Interviul va însemna o discutie libera cu o persoana pregatita în acest sens. Vom fi atenti în principal la modul în care comunici. Dupa discutie, tu te vei hotari daca doresti sa accepti jobul sau nu.
Multe dintre viitoarele tale colege sunt studente, iar noi nu ne-am opus niciodata acestui lucru. Din contra, îti oferim posibilitatea ca în sesiune sa îtti iei concediu pentru a te putea pregati pentru examene.
Mai exista posibilitatea de a-ti mula programul de lucru pe programul de la facultate în timpul sesiunii si sa faci mai putine ore la job.
Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cât doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamâna pentru a avea parte de încasari bune.