CINE SUNTEM

 

 

 

StArt Studio este cel mai profesionist studio de videochat din Romania

Creat in 2010, de echipa de specialisti cu experienta meniti sa iti ofere tot suportul,pentru a te ajuta in acest domeniu

Pentru ca suntem o companie in continua expansiune, suntem deschisi mereu la noi angajari. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, avem standarde foarte clare prin care ne alegem viitoarele colaboratoare. Stim din experienta ca, pentru un succes de durata, avem nevoie de colegi care sa impartaseasca aceleasi valori, care sa aiba o motivatie la fel de puternica.

 

Studio VideoChat Craiova

Videochat nu mai este un secret

Castiga un salariu pana la 5000 euro

Start Studio VideoChat

Investim in imaginea ta

Sedinte foto GRATUITE

previous arrow
next arrow
Slider

Cu tot ceea ce te învatam aici, poti sa ai o cariera extrem de profitabila, de ani de zile, in videochat. Iar totul începe cu un prim pas. Asadar, te invitam sa completezi formularul nostru online. Te asteptam cu nerabdare si pe tine in echipa Charm Studios!

Suntem o echipa tanara de profesionisti care te vor ajuta sa te dezvolti, sa inveti cum sa iti pui in valoare atuurile si sa iti cresti increderea in tine. Daca vrei sa simti gustul succesului, sa te bucuri de avantajele unui job de model videochat intr-un studio de videochat Bucuresti, atunci cu siguranta ar trebui sa vii la un interviu la noi!

Ce oferim

Iti oferim cel mai avantajos sistem de comisioane, bonusuri salariale si multe alte beneficii care iti permit sa te rasfeti luna de luna si sa ai parte de viata fara griji pe care ti-o doreai dintotdeauna.

Confidentialitatea este unul dintre elementele cheie ale videochatului. Este cel care contribuie la o atmosfera relaxanta in studioul de videochat, cel care ofera siguranta modelelor noastre. Prin contractul de confidentialitate ne angajam ca nu vom folosi si nu vom divulga datele tale personale in comunicatiile externe

UN DECOR BINE PUS LA PUNCT REPREZINTA DE CELE MAI MULTE ORI RETETA SUCCESULUI

VIDEOCHATUL

StArt Studio VideoChat | NOTIUNI VIDEOCHAT
Videochat adult si videochat non adult

Cu totii am facut videochat cel putin o data. Ai discutat vreodata pe Skype, Viber, Face time? VideoChat-ul este pur si simplu socializare online, prin intermediul unei camere video.
La Start Studio tot ce tre sa faci este sa vorbesti pe internet cu admiratori din alte tari si, in plus, esti platita pentru asta. Asadar, primesti foarte multi bani fara sa te intalnesti niciodata in realitate cu cei care ti-i ofera. Tu vinzi doar o imagine catre cei de pe site-urile de videochat.
Farmecul tau personal, modul interesant in care arati si conversatiile pe care le poarta cu tine ii fac sa se simta mai relaxati, mai siguri pe ei, mai putin singuri. Tu esti femeia lor ideala, tipul de prietena pe care si-o doresc, dar pe care n-o vor avea niciodata. Sau esti fata sexy pe care n-ar avea curaj niciodata s-o invite, în realitate, la o intalnire.

Modele noastre de la StArt Studio
castiga, in medie, 3.000$ pe luna, doar vorbind cu ajutorul webcamului cu diverse persoane. Asadar, de cateva zeci de ori mai mult decat persoanele care lucreaza la multinationale de renume din Bucuresti. Vrei sa te alaturi echipei noastre (Start) ? Te asteptam la un interviu!

Start Studio VideochatCraiova
Start Studio VideochatCraiova

Evident, probabil ca te intrebi de ce ar plati niste barbati ca sa te vada pe tine pe un ecran de calculator sau chiar pe ecranul telefonului lor.
Asadar, secretul este sa intelegi ce-si doresc ei.
Conversatiile purtate intre membrii angajati in discutie variaza foarte mult si tine de imaginatia fiecaruia abordand teme despre Hobby-uri, Muzica, Carti, Calatorii, Istorie, Psihologie, Politica, etc. dar si teme cu caracter erotic. Unul din avantajele videochatului este faptul ca modelul isi poate alege membrii cu care sa discute si, implicit, poate conduce conversatia spre tema dorita.

Asta e puterea ta. Iar la StArt Studios ne ocupam foarte mult sa-ti marim aceasta putere de seductie.
Fetele noastre de la training îti explica exact cum trebuie sa te imbraci, sa vorbesti, sa te machiezi sau sa te coafezi pentru a-i fermeca si mai mult. Asta inseamna sa faci videochat cu adevarat profesional , prin care sa obtii maximum de bani posibil din timpul petrecut in fata unui webcam.

CASTIGURI…

StArt Studio VideoChat | Bucuresti VideoChat
Castiguri Studio videochat pliesti

Castigurile difera in functie de fiecare model, de timpul si dedicatia pe care o ofera acestei activitati de videochat. Un model poate castiga intre 500$ si 20.000$ pe luna.
Pentru a optimiza castigurile este necesara parcurgerea anumitor pasi bine stabiliti. Bineinteles ca orice drum spre success are durata si eforturile lui, eforturi pe care studioul nostru de videochat le va simplifica.

In plus, pentru a veni in ajutorul fiecarui model avem cei mai buni traineri.

Programul de lucru

Image is not available

Iti da startul catre succes si bani

Imbina utilul cu placutul si castiga bani!
Fii independenta financiar !
CASA ,BANI, MASINA TOATE POT FI ALE TALE !
0721181377
Suna-ne acum !
Start Studio iti da sansa unui castig intre 1000 5000 euro
Alege sa fi independenta

Imbina utilul cu placutul si castiga bani!
Fii independenta financiar !

CASA ,BANI, MASINA
TOATE POT FI ALE TALE !

Suna-ne acum !
Start Studio iti da sansa unui castig intre
1000 5000 euro

Image is not available
Studio VideoChat Art craiova
ST
Dupa munca, si rasplata: Premiem modelele cu cele mai mari incasari!
StArt Studio VideoChat | Bucuresti VideoChat
Aplici pentru un post model de videochat

Start Studio VideoChat Craiova intelege ce inseamna efortul si nevoia de motivatie profesionala, atat morala, cat si financiara, astfel ca aici vei fi tratata intotdeauna cu corectitudinea pe care o relatie buna angajator-angajat o presupune. Indrazneste sa aplici chiar astazi pentru un post de model de videochat!

Alege sa fi independenta !

Start studio videochat iti da startul catre succes si bani

Imbina utilul cu placutul si castiga bani!

StArt Studio VideoChat | Bucuresti VideoChat
StArt Studio VideoChat | Bucuresti VideoChat
Slider

la START STUDIO este unul flexibil, fiecare model avand posibilitatea sa isi aleaga programul in functie de propriile nevoi si necesitati. Astfel dezvoltam libertatea de alegere si totodata pastram echilibrul in viata angajatului.

StArt Studio VideoChat | Bucuresti VideoChat
conditii de angajari videochat:
Varsta intre 18 si 35 ani
Abilitati de a te pune in valoare
Abilitati de comunicare
Incredere si respect de sine
Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate
Angajam numai fete!!! Nu angajam baieti si/sau cupluri

contact start videocha
studio videochat pitesti angajari contact

Aceptam doar fete care sunt serioase, ambitioase, istete, amabile, care stiu sa se respecte pe sine si pe cei din jur. Nivelul de cunoastere al limbii engleze este un factor important, insa nu este eliminatoriu, pentru ca oferim gratuit cursuri de limba engleza.

Succesul tau este si succesul nostru.